ICHI Kaatsheuvel

ICHI draait alles om shared dining, een concept waarbij de gerechten bedoeld zijn om samen van te genieten. Het restaurant combineert traditionele Aziatische smaken met moderne culinaire technieken, wat resulteert in een unieke eetervaring die u niet snel zult vergeten.

Locatie en Sfeer

Restaurant ICHI biedt een stijlvolle en warme ambiance. Het interieur is modern en minimalistisch, met subtiele Aziatische invloeden, waardoor u zich direct op uw gemak voelt. Of u nu komt voor een intiem diner met uw partner, een gezellige avond met vrienden of een zakelijke bijeenkomst, ICHI is de perfecte locatie.

Menu

Het menu van ICHI is zorgvuldig samengesteld door een team van getalenteerde chefs en biedt een breed scala aan gerechten, geïnspireerd door smaken uit heel Azië. Het gebruik van dagverse ingrediënten en de creatieve presentatie van de gerechten maken elke maaltijd een feest voor de zintuigen.

Enkele hoogtepunten van het menu zijn:

  • Kaiseki Style (5-gangen): Een luxe selectie van gerechten zoals Sashimi Moriawase, Scallop Truffle en een hoofdgerecht naar keuze uit zalm teriyaki of ossenhaas.
  • Zekei Style (5-gangen): Inclusief gerechten als Beef Tataki, Tournedos & Shrimp Rock en chef’s selectie sushi.
  • Ichi Style Sushi: Specialiteiten zoals de Unagi Foie Gras, Surf & Turf Roll en de Dynamite Tuna Roll.

 

Daarnaast biedt ICHI exclusieve gerechten zoals de Black Cod, gemarineerd in miso saké, en de Wagyu Beef A5 Kagoshima, die garant staan voor een culinaire ervaring van wereldklasse.

Niet geclaimd

Deze locatie is nog niet geclaimd, bent u eigenaar van deze locatie neem dan contact op door hier te klikken!