Het Wapen van Kaatsheuvel

Het Wapen van Kaatsheuvel is een veelzijdige horecagelegenheid die zowel een grandcafé als een steakhouse omvat. Gelegen in het hart van Kaatsheuvel, biedt Het Wapen van Kaatsheuvel een gastvrije en gezellige sfeer waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden en drankjes.

Over Het Wapen van Kaatsheuvel

Het Wapen van Kaatsheuvel staat bekend om zijn uitstekende service, hoogwaardige gerechten en warme ambiance. Of je nu komt voor een snelle lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel, bij ons ben je altijd van harte welkom.

Grandcafé

In het grandcafé van Het Wapen van Kaatsheuvel kunnen gasten ontspannen en genieten van een breed scala aan dranken en gerechten. Het grandcafé biedt:

  • Ontbijt en Lunch: Begin je dag goed met een uitgebreid ontbijt of geniet van een smakelijke lunch. Ons menu biedt voor ieder wat wils, van verse broodjes tot salades en soepen.
  • Koffie en Gebak: Neem een pauze en trakteer jezelf op een heerlijke kop koffie met huisgemaakt gebak.
  • Borrelhapjes en Dranken: Ons grandcafé is de perfecte plek voor een borrel met vrienden of collega’s. Kies uit een uitgebreid assortiment aan wijnen, bieren en cocktails, vergezeld van smakelijke borrelhapjes.

Steakhouse

Voor de liefhebbers van goed vlees is het steakhouse van Het Wapen van Kaatsheuvel een ware culinaire bestemming. In ons steakhouse geniet je van:

  • Hoogwaardige Steaks: Onze steaks worden bereid van de beste kwaliteit vlees, zorgvuldig geselecteerd en perfect gegrild naar jouw wens.
  • Uitgebreid Menu: Naast steaks biedt ons menu een verscheidenheid aan andere gerechten zoals vis, vegetarische opties en smakelijke bijgerechten.
  • Sfeervolle Ambiance: Dineren in ons steakhouse betekent genieten van een gezellige en stijlvolle omgeving, ideaal voor een romantisch diner of een gezellige avond met vrienden en familie.
Niet geclaimd

Deze locatie is nog niet geclaimd, bent u eigenaar van deze locatie neem dan contact op door hier te klikken!